DE NIEUWE SHANG HAI

DE NIEUWE SHANG HAI Chinees - Indische specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 839 beoordelingen
10 jan 2022 om 9:38 Heerlijk eten en meer dan genoeg.
9 jan 2022 om 20:35 De bestelling klopte niet met hetgeen wat ik besteld had en bellen had ook géén zin want er werd niet opgenomen, zeer slecht!!
9 jan 2022 om 20:10 Lekker zoals altijd!!
7 jan 2022 om 22:36 Loempia was lauw en week . Die heb ik liever warm en krokant Nasi, rundvlees en sate waren prima en lekker .
4 jan 2022 om 20:09 Eten was prima alleen ik had aangegeven dat vanwege een allergie de gerechten zonder champignons moesten. Echter trof ik in de foe yong hai tóch champignons aan! Dit heb ik dus niet kunnen eten en wel voor betaald! Dit is niet de eerste keer!
4 jan 2022 om 19:54 Ik heb ruim anderhalf uur op mijn eten gewacht… dit ben ik niet gewend vannacht bedrijf. Jammer.
3 jan 2022 om 14:57 was niet erg warm maar wel voldoende
2 jan 2022 om 18:51 Duurde 63 min. voordat men kwam. Bellen was ondertussen niet mogelijk, de telefoonlijn lag er minimaal n uur uit. Het eten werd bezorgd in een rode doos van biermerk Sonnema(..) Het eten zelf was tot slot redelijk. Al met al een opmerkelijke ervaring
2 jan 2022 om 10:19 Redelijk volgens de opgegeven tijds indicatie bezorgd. Het eten was top en omdat het gisteren 1 januari was, zat er ook nog een leuk cadeautje bij! Erg klantvriendelijk.
1 jan 2022 om 20:50 We hebben lekker gegeten. Veel diversiteit aan smaak van de verschillende gerechten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging netjes en perfect op tijd. Een aanrader.
1 jan 2022 om 19:31 Heerlijke Chinees echt goed eten ook ruim voldoende alles echt van goede kwaliteit wat mij betreft echt de beste Chinees van leeuwarden en absoluut ook niet een van de duurste al met al weer heerlijk gegeten zeker echt een aanrader
25 dec 2021 om 20:00 we hebben wel eens lekkerder gegeten.